Wij zijn Briljant Advies

Met meer dan tien jaar ervaring is Briljant Advies uw steun bij al uw financiële advies. Gespecialiseerd in alles wat er komt kijken bij het kopen van een huis of het oversluiten van een hypotheek. We gaan uit van uw situatie zoals inkomen, woonwensen, levensstijl en zoeken daar vervolgens de beste hypotheek met de laagste rente bij. Hierbij vergelijken we de meeste aanbieders in Nederland, dit kunnen we doen omdat we volledig onafhankelijk zijn. Bij ons betaald u zelf de geleverde diensten, niet de aanbieder. Daarnaast steunen we en wijzen u de weg bij hypotheekgesprekken, onderhandelingen en taxatierapporten. Wij hebben voor u de kleine lettertjes al vaker gelezen. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste advies.

Briljant Advies, dichtbij en vertrouwd

Briljant Advies is gevestigd in Enschede. We zijn bekend in uw regio en komen langs wanneer het u uitkomt. Geen gedoe met vrije dagen opnemen om uw hypotheek te regelen. We werken met alle grote geldverstrekkers in Nederland en zijn volledig onafhankelijk. U kunt dus ongestoord genieten van de voorpret van een huis kopen, wij regelen de rest.

Altijd actueel

Op Hypotheeksteun.nl houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hypotheekgebied. Bericht gemist? Geen probleem, want ook via onze wekelijkse nieuwsbrief en de sociale media melden we het laatste nieuws. Hypotheeksteun is onderdeel van Briljant Advies en is opgericht om in duidelijke taal de wereld van hypotheken toegankelijk te maken voor consumenten. Lees hier rustig waaruit onze dienstverlening bestaat.

Comments are closed.