Hypotheken

Briljant Advies staat u bij met advies in iedere situatie. Door onze jarenlange ervaring met hypotheken ligt daar onze specialiteit. Wij kijken naar uw situatie, uw woonwensen, uw levensstijl en zoeken daar de hypotheek bij die het best bij u past. Natuurlijk zoeken we hierbij ook naar de laagste rente en de beste voorwaarden. Uit ervaring weten we dat deze twee niet altijd hand in hand hoeven te gaan. Een passende hypotheek vinden kan hierdoor een hele zoektocht worden. Wij ondersteunen u daar graag bij en nemen zo een hoop gedoe weg. Het enige waar u zich nog zorgen om hoeft te maken is dat leuke huis en hoe u het wilt gaan inrichten.

Geen verrassingen achteraf

Dat vinden we bij Briljant Advies heel belangrijk. Houden we zelf ook niet van. Vooraf vertellen we u duidelijk wat ons advies gaat kosten en waar de valkuilen zitten. Tijdens het hele hypotheektraject houden we scherp in de gaten of er zich problemen dreigen voor te doen. Bijvoorbeeld als het koopcontract dreigt te verlopen of als er een taxatierapport nodig is. We doen er bij Briljant Advies alles aan om u te behoeden voor onverwachte verrassingen.

Onafhankelijk

We werken samen met bijna alle geldverstrekkers in Nederland. Zo kunnen we een goede keuze maken uit alle producten en voor uw situatie de beste uitkiezen. Daarin zijn we volledig onafhankelijk omdat de geldverstrekkers ons niet betalen voor het product dat we verkopen. U betaald zelf rechtstreeks ons advies, zo waarborgen we dat we altijd uw belang voorop laten staan. Deze transparante werkwijze hanteren we al geruime tijd. Vanaf januari 2013 is deze manier van werken verplicht gesteld voor alle financieel adviseurs in Nederland. Dat vinden wij een goede zaak.

Comments are closed.